Wanneer je samen in flow bent en je maximaal resoneert!

resoneren klankschalen

Resonantie

Ken jij dat ook? Soms kom je met iemand in contact waarbij je gelijk een klik ervaart. Deze klik is op een hele natuurlijke manier tot een samenwerking gekomen. Ongeveer 11 jaar geleden ontmoette ik Pim voor het eerst en al snel werkte wij samen in speciale yogalessen, klankavonden, klank-opleiding, workshops en zo verder. Ik kan mij altijd verwonderen over hoe moeiteloos dit kan, dat je vaak weinig woorden nodig hebt om elkaar te verstaan en wanneer je samen iets doet gaat het vanzelf. 

In de wereld van klank kom je de term resonantie vaak tegen. Resonantie is een natuurverschijnsel en betekent letterlijk weerklinken. Een trillend voorwerp kan een ander voorwerp in trilling brengen. Wanneer dit voorwerp in het ritme meetrilt van het andere voorwerp spreekt men over maximale resonantie.

Alles is energie

Al eerder noemde ik in een blog dat alles energie is en alle energie heeft een trilling. Wij mensen zijn trillingsvoorwerpen of beter gezegd trillingswezens  op een bepaalde frequentie. Wij hebben allemaal een eigentrilling die beïnvloedt wordt door onze gevoelens, emoties, lichamelijk welzijn of ongemak, trauma, het verleden etc.

Wij worden ook beïnvloedt door resonantie. Je resoneert door een trilling van buitenaf en de resonantie is maximaal wanneer je eigentrilling (frequentie) gelijk is aan de trilling van buitenaf. Wanneer een samenwerking hebt die vanzelf gaat dan resoneer je maximaal met elkaar en dan vergroot je het energieveld en de kracht. Je gaat samen in flow zoals ik dat met Pim ervaar wanneer ik met hem samenwerk. Het in flow zijn kom je niet alleen tegen in een samenwerking naar ook in ouderschap, met je partner, vriendschap of in iets creëren.  Wanneer je creëert kan dit zakelijk zijn in je business,  bij een muziekproject, schrijven, opleiding etc. 

Je eigen requentie/trilling verhogen

Je kan elkaar positief beïnvloeden. Maar kan je jouw eigen frequentie/trilling ook verhogen? Ja dat kan! Pim legt uit wat klankreizen voor je kan doen op dit gebied. Klankreizen is een groot onderdeel van onze 5 daagse retreat die wij gaan geven.

Wij werken met kleine groepen, wij gaan tot 8 deelnemers

De 5 daagse retreat is op 21 tm 25 januari 2022

Hartelijke groet,
Pim & Erna

Academie voor Klank & Selfbalance

Welkom

Mijn naam is Erna Bouwhuis en ik help jou op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De kern van persoonlijke ontwikkeling is dat jij weet dat jij je eigen leermeester bent. De coaching is gericht op hoe jij jezelf weer in balans kunt brengen, vanuit balans zijn je gedachten en gevoelens helder en kom je in flow, de staat van moeiteloosheid. Ik help je stressklachten te transformeren naar veerkracht waardoor je weer in balans komt. Balans is niet iets statisch het is een continue beweging en de kunst is om mee te deinen in de beweging vanuit het midden. Wil je op de hoogte blijven van tips en nieuws over balans, zelfontwikkeling, (online) coachtrajecten en trainingen? Klik op de knop hieronder en ontvang gratis een kijkje in de online training ‘Eerste Hulp bij Stressklachten’.

Liefs, Erna Bouwhuis

Heb jij een pijnlijk en gespannen lichaam van het vele thuiswerken?

Dan is deze yogales de oplossing!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *