Gelukkig zit ik niet de godganse dag in mijn hangmat op Bali

Moet er niet aan denken om zo de hele dag door te komen…
Misschien wanneer ik op vakantie ben, maar dan hoogstens een paar uurtjes én met een goed boek.

Ik schrijf dit ook niet vanaf mijn hotelkamer in Japan waar ik zojuist heb geluncht met een hele bekende goeroe.

Nee, ik deed en doe wat anders. Ik zie mensen, ik luister en heb het diepe verlangen om mensen te helpen. Telkens is het een hele uitdaging om helder te krijgen wat het antwoord is op de vraag wat echt helpen is bij de verschillende situaties en mensen. Na de nodige vlieguren wordt dit steeds duidelijker.

Vanaf 2007 tot 2024, heb ik 21.942 cliënten behandeld in een therapeutische één op één sessie. Ik gaf vanaf 2000 tot 2019, 842 groepstrainingen (Balans en Ontspanning, groepslessen aan kinderen en ouders die huiselijk geweld hebben meegemaakt en aan kinderen met ouders die psychische problemen hebben). 20.000 studie-uren waarbij ik vanaf 2000 tot 2024 elk jaar een opleiding heb gevolgd met uitzondering van 2022. Ik gaf vanaf 2009 tot 2024, 4.407 yogalessen. Al deze contacten waren niet altijd in fulltime uren omdat ik samen met mijn man ook onze twee dochters heb opgevoed.

En nu?

Zojuist heb ik je ontmoet.

Ik zag en hoorde je.

Ik was getuige van jouw ongelofelijke moed.

Je deelde jouw worsteling.

Nee, ik was niet je redder.

En jij was geen slachtoffer.

Jij was degene die leiding nam over je eigen acties.

Je keek de leeuw in de bek en nam verantwoordelijkheid over wat je denkt, voelt en doet.

Je liep er niet voor weg.

Je klaagde de ander of de situatie niet aan, maar herkende en erkende jouw reacties op de gebeurtenissen.

Je veroordeelde jezelf niet maar koos om het anders te doen.

Je vergaf de ander voor jezelf om vrij te zijn van de gevolgen.

Jij dook in de grootsheid van je innerlijke wereld om te begrijpen.

Te begrijpen wie je bent en hoe je in contact staat met de essentie van het bestaan.

In de weidsheid van je innerlijke wereld heeft de transformatie al plaatsgevonden.

Je stond en staat in direct contact met je potentieel.

Om deze connectie ten volle te kunnen ervaren sprak je het volledige potentieel van jouw bewust zijn aan.

Hypnose

Via Quantum Manifestation (QM) Hypnose kwam je in een staat van bewustzijn waarbij je gewaar werd van de grotere uiting van wie je bent, een expressie van je diepste zelf.

Quantum is meer en groter. Manifestation betekent tot uiting komen.

Tijdens de QM-hypnose sessie ontvouwde zich wie je bent, jij ging door de poort om te exploreren. Het was een reis waarbij blokkades en niet dienende programma’s werden opgeruimd. Vooraf aan de sessie had je een lijst van voor jou belangrijke (levens)vragen opgesteld waar je graag antwoord op wilde, en die kwamen.

Sherlock Holmes

Ik ben tijdens de QM-hypnose sessie de Sherlock Holmes en de gids, ik blijf vasthoudende en onderzoekende vragen stellen zodat je antwoorden krijgt uit de expressie van je diepste zelf of met andere woorden uit je Totale Zelf. Ik neem hierbij mijn bak aan ervaring mee waardoor ik in staat ben de juiste vragen te stellen, ik stel geen suggestieve vragen en vul het niet voor je in. Het zijn en blijven jouw antwoorden op jouw vragen.

De antwoorden komen uit jouw Totale Zelf omdat die immers altijd bij je is en is geweest, alles weet en ook alle informatie over en voor je heeft.

N

Wil je net als deze dappere hierboven genoemde client ook de leiding nemen over je leven en wil je geen drama meer waarbij je vastzit in de rol van slachtoffer, aanklager of redder?

N

Wil jij ook reizen door verschillende poorten van je bewustzijn?

N

Wil jij ook dat je diepste zelf ontvouwen wordt?

N

Durf je voorbij de gevestigde kaders te gaan van ons mens zijn en je open te stellen voor de mogelijkheid dat je een multidimensionaal wezen bent?

Dan is de QM-hypnose sessie dag voor jou.

E

Je bent tussen de 5 tot 6 uur onder de pannen

E

Wij werken 1:1 samen om antwoorden te krijgen op je (levens)vragen

E

Binnen de sessie worden er blokkades en niet dienende programma’s in je leven opgeruimd

E

Binnen de sessie worden er antwoorden gegeven ten aanzien van lichamelijke klachten waarbij deze energetisch worden behandeld

E

Na afloop krijg je dezelfde dag de opname van de sessie

Als hypnotherapeut ben ik je gids en Sherlock Holmes, ik werk graag met je samen om in contact te komen met een grotere uiting van wie je bent, een uitdrukking van je diepste zelf, zodat er een diepgaande transformatie en healing kan plaatsvinden.

Plan vrijblijvend een (intake) gesprek via de knop hieronder.

Hartelijke groet, Erna Bouwhuis

Welkom

Mijn naam is Erna Bouwhuis en ik help jou op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De kern van persoonlijke ontwikkeling is dat jij weet dat jij je eigen leermeester bent. De coaching is gericht op hoe jij jezelf weer in balans kunt brengen, vanuit balans zijn je gedachten en gevoelens helder en kom je in flow, de staat van moeiteloosheid. Ik help je stressklachten te transformeren naar veerkracht waardoor je weer in balans komt. Balans is niet iets statisch het is een continue beweging en de kunst is om mee te deinen in de beweging vanuit het midden. Wil je op de hoogte blijven van tips en nieuws over balans, zelfontwikkeling, (online) coachtrajecten en trainingen? Klik op de knop hieronder en ontvang gratis een kijkje in de online training ‘Eerste Hulp bij Stressklachten Verbanddoos’.

Liefs, Erna Bouwhuis

Heb jij een pijnlijk en gespannen lichaam van het vele thuiswerken?

Dan is deze yogales de oplossing!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *