Het onzichtbare, zichtbaar maken

kwantumfysica het onzichtbare zichtbaar maken

Destructieve relatie

Rond mijn twintigste jaar had ik mijzelf “gevangen gezet” in een destructieve relatie.  Een veelvuldige uitspraak naar vriendinnen in deze periode was het volgende: “als ik een film over mijzelf zou zien zou ik echt denken die vrouw is gek dat zij bij hem blijft”.  Met deze uitspraak werd gelijk duidelijk dat ik heel goed wist dat ik zelf verantwoordelijk was voor wat ik allemaal tolereerde en toch was ik niet bij machte om weg te gaan. Deze relatie zat in een afhankelijkheidspatroon, dat kan ik nu zeggen met de wijsheid van nu die ik toen nog niet had. Echter had ik die wijsheid wel gehad kan ik nog niet met zekerheid zeggen of ik hem eerder had verlaten dan wat ik heb gedaan. 

Herkenbaar dat je weet dat je in een patroon zit wat niet dienend is? Maar dat je op dit moment nog niet bij machte bent dit blijvend te veranderen in ander gedrag wat wel dienend is? In mijn voorbeeld schrijf ik over een partnerrelatie maar dit kan ook in een werkrelatie zijn, in relatie met je klanten of in relatie met je kinderen, familie, vrienden noem maar op.  Het kan ook je relatie met geld zijn, je lichaam of met je (eigen)liefde. Jezelf steeds opnieuw in dezelfde situaties, wellicht in een ander ‘jasje’, is vermoeiend. Het geeft jou het gevoel dat je geen invloed hebt en dat je niet door ontwikkeld.

In wezen gaat het altijd om de relatie die je met je zelf hebt en hoe dit verhoudt tot de buitenwereld en de ander. Het onzichtbare zichtbaar maken is jezelf de vraag stellen met welke draden van het verleden spin jij door in de toekomst? Is het mogelijk om nieuwe draden te spinnen?

Manifesteren

Ik ben er van overtuigd dat je nieuwe draden kunt spinnen en dat je iets nieuws kunt creëren dat je niet dienende patronen niet meer herhaalt. Hoe dan? Allereerst door inzicht te hebben in je oude patronen en het waarom deze zijn ontstaan en hoe zij eerst wel dienend waren. De tweede stap is het helder krijgen wat je anders wilt en hoe dat eruit ziet en wat je moet doen om dit te creëren.

Het creëren of manifesteren is een samenwerking met het universum. Volgens de moderne natuurkundigen uit de kwantumfysica is alles energie en informatie, alles maar dan ook echt alles! Ons universum is gemaakt van atomen, de subatomaire wereld bestaat uit elektronen en fotonen. Het bijzondere is dat deze wereld zich niet logisch gedraagt,  logisch gedragen is dat je gedrag kunt voorspellen of anders gezegd het oorzaak gevolg principe. Hoe dieper men probeerde door te dringen in de kern van de atoom hoe vager en onvoorspelbaarder het atoom werd. Totdat het atoom zelfs in het niets verdween. Een atoom bestaat voor het grootste gedeelte uit lege ruimte (99,999999%). Deze ruimte is niet leeg maar gevuld met energie, deze energie staat klaar om gematerialiseerd te worden. 

Het atoom bestaat uit een breed aanbod van energiefrequenties die samen een soort, met elkaar verbonden en niet zichtbaar, veld van informatie vormen, het zogeheten kwantumveld.

Atomen bevatten echter wel een flintertje materie maar is verschrikkelijk moeilijk om dit te bestuderen omdat het zich niet logisch gedraagt. Het flintertje materie is dan weer hier en dan weer daar en heeft lak aan de grenzen van ruimte en tijd. In het kwantumveld bestaan geen fysieke dingen. Opvallend is dat onderzoekers erachter kwamen dat zij het gedrag van deze kleine deeltjes konden beïnvloeden en zelfs veranderen. Hoe dan? Door het specifiek de aandacht op de locatie van een elektron te richten, verschijnt de elektron op deze plek. Kijkt de waarnemer even ergens anders dan lost het weer op in het energieveld.

Een conclusie van het bovenstaande is dat je dus kunt scheppen wat je denkt. Als jij je aandacht richt en vasthoudt wordt het materie wanneer je het geen aandacht schenkt bestaat het niet in de fysieke realiteit en als jouw aandacht verslapt verdwijnt het weer naar waar het vandaan komt.

Waarom verdwijnen de kleine deeltjes of zijn ze dan weer hier of dan weer daar? Dat komt omdat al deze deeltjes tegelijkertijd bestaan met een oneindige reeks aan mogelijkheden binnen dit onzichtbare en onbegrensde veld van kwantumenergie.

Oké goed verhaal en lekker kort ook, hoor ik je denken 😉

Creatieve intelligentie

Wat heeft dit te maken met draden spinnen voor de toekomst naar patronen die je wel dienend zijn? Alles maar dan ook echt alles! Aangezien alle dingen bestaan uit atomen die buiten ruimte en tijd zijn verbonden, zijn jij en ik , samen met het universum verbonden door dit veld van intelligentie. Op persoonlijk vlak maar ook universeel. Deze creatieve intelligentie schenkt leven, informatie, energie en bewustzijn aan alle dingen. Dit onzichtbare veld van intelligentie bestaat buiten onze ruimte en tijd en daar zijn alle materiële dingen uit afkomstig.

Door bewust samen te werken met deze intelligentie, het kwantumveld, door een bepaalde toekomstige gebeurtenis voor te stellen die je wilt realiseren, dan bestaat de mogelijkheid ergens in het kwantumveld , te wachten totdat jij haar ziet en de verbinding maakt.

Onze gewoonte is om onze energie te richten op de plek waar je nu bent. Je concentreert je energie op het vertrouwde leven en dan wordt de energie ook geïnvesteerd in het oude vertrouwde leven en dan maak je niet daadwerkelijk een transformatie of shift door. 

In de 5 daagse retreat gaan wij samenwerken en ons verbinden met het veld van intelligentie, het kwantumveld. Wij maken gebruik van het werken met frequenties door trancereizen, meditatie en ademtechnieken. Pim van Academie voor Klank(www.academievoorklank.nl)  en ik werken samen in deze magische retreat

Wil jij het onzichtbare, zichtbaar maken en naar een diepe transformatie gaan? Vul het contactformulier in en stel je vragen en ik neem persoonlijk de tijd om te antwoorden.  Dit kan via de mail maar ook via een telefoon of zoom gesprek.

Welkom

Mijn naam is Erna Bouwhuis en ik help jou op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De kern van persoonlijke ontwikkeling is dat jij weet dat jij je eigen leermeester bent. De coaching is gericht op hoe jij jezelf weer in balans kunt brengen, vanuit balans zijn je gedachten en gevoelens helder en kom je in flow, de staat van moeiteloosheid. Ik help je stressklachten te transformeren naar veerkracht waardoor je weer in balans komt. Balans is niet iets statisch het is een continue beweging en de kunst is om mee te deinen in de beweging vanuit het midden. Wil je op de hoogte blijven van tips en nieuws over balans, zelfontwikkeling, (online) coachtrajecten en trainingen? Klik op de knop hieronder en ontvang gratis een kijkje in de online training ‘Eerste Hulp bij Stressklachten’.

Liefs, Erna Bouwhuis

Heb jij een pijnlijk en gespannen lichaam van het vele thuiswerken?

Dan is deze yogales de oplossing!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *