Reizen in een tijdscapsule

Met een tijdscapsule op avontuur gaan.

In de tijdscapsule je mee laten voeren naar andere dimensies.

Het bewustzijn is de tijdscapsule waar je mee reist. Je bewustzijn verruimen, is meer ervaren dan wat je in je dagelijks bewustzijn waarneemt.

Nabije doodervaring

Een van mijn grootste ervaring met een verruimd bewustzijn is een nabije doodervaring. Ik vind de benaming, nabije doodervaring, een betere dan van een BDE (Bijna dood ervaring). Bijna dood betekent voor mij dat je bijna iets bent maar nog net niet.  Een nabijheid geeft meer een staat van zijn aan waarbij je nabij was, een staat van zijn op een andere frequentie van het bestaan.

Tijdens het moment van de nabije dood was ik in een Twilight zone en was mijn bewustzijn enorm verruimd. Ik nam mijn lichaam waar maar ik was niet meer “in” mijn  lichaam. Je voelt je als het kleinste stipje en tegelijkertijd voel je ook oneindig groot. Er was een onbeschrijfelijk gevoel van liefde die x 1000 sterker voelt dan wat je voor je kinderen, partner en andere dierbaren voelt. Het gevoel van diepe liefde, verwondering en sereniteit was het enige gevoel dat ik ervaarde. Er was geen pijn, geen angst of wat voor andere emotie dan ook.

Frequenties

Deze ervaringen kan je hebben na een grote sportervaring, een bevalling/geboorte, bij stervensbegeleiding, wanneer je opgaat in muziek (luistert of zelf maakt), in de natuur met al haar schoonheid en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het hoeft niet in grote life-events te zitten maar ook juist in de hele kleine momenten. Het ene moment dat je iets Goddelijks proeft, een prachtige zonsondergang, een ree die heel dichtbij je staat, het ene moment van hechte vriendschap ervaren waarbij je elkaar diep in de ogen kijkt en ga zo maar door.  Een dieper weten, dat alles op de plek valt waarbij je zo verbonden voelt met alles om je heen en tegelijkertijd diep verankert bent met “jezelf”.

Het zijn vaak flits ervaringen die een diep gevoel van het bestaan weergeven, waar het echt om draait. Deze flits ervaringen raakt net de laag waar het om gaat en verdwijnt ook weer snel in de waan van de dag die wij beleven met ons “dagbewustzijn”.  Het verlangen blijft om je zo te voelen.

Flits ervaring

Wat ik veel in mijn coachpraktijk zie is dat dit verlangen wordt nagejaagd met een wilskracht die zeer uitputtend is. De wilskracht geeft Force en geeft iets dwingends en geforceerds. Dit kost bakken met energie en drijft je verder van jezelf, het is naar buiten gericht want je jaagt iets na wat je wilt grijpen. Een flits ervaring heeft vaak te weinig body in je bewustzijn voor een diep inzicht die tot verandering kan leiden van jouw intenties, het idee over wie je bent en denkt te moeten zijn. Want wie ben je werkelijk?

Wie ben je werkelijk?

Wie ben je wanneer je in overgave bent, in rust en met een verruimd bewustzijn die verder gaat dan een flitservaring?   5 dagen in een tijdscapsule zitten los van de waan van de dag en van je dagbewustzijn.  Jezelf groter ervaren dan je lichaam, geest en emoties? Een reis in de tijd maken die buiten de tijd omgaat. Ga je mee op avontuur in jezelf? Jouw Power voelen in plaats van jouw Force. De zachte kracht die stevig is verankerd en je laat zien waar je mogelijkheden zijn. Je gaat informatie downloaden uit het grote informatieveld van het Universum, waar je de kennis tot je neemt die er speciaal voor jou is. Dit gaat je richting geven in je leven omdat het samenvalt met wie je bent.

“Je hoeft niet anders te worden, maar je hoeft je alleen maar te herinneren wie je werkelijk bent?”

Je bent niet je overtuigingen over jezelf die je gaande weg hebt gecreëerd in je leven, je bent niet je gedachten, je bent niet je emoties en niet je lichaam. Je bent niet alle rollen in je leven, je bent zoveel meer dan dat!

Natuurlijk kan je ook een bewustzijnsverruiming ervaren bij gebruik van middelen zoals Ayahuasca (een geestverruimend middel). De trip/reis op dit middel kan voor belangrijke inzichten zorgen over het bestaan en jezelf. Mijn ervaring is wel dat hierna steeds opnieuw de ervaring wordt gezocht waardoor je ook zoekende blijft en het geen verankering geeft van de inzichten die je hebt gekregen. Daarom werken wij niet met middelen in onze retreat.

Tijdscapsule

Je bewustzijn verruimen doen wij in de 5 daagse retreat. Je stapt in de tijdscapsule via mediatie en transcendente reizen op klank. Je gaat informatie downloaden via het grote informatieveld van het Universum waardoor je herinnert wie je bent! Er zal een andere versie van jou voor de retreat zijn en een getransformeerde versie van jou na de retreat.

In alle rollen van je leven: You show up as yourself!

Hoeveel rust en kalmte zou je dat geven? Je hoeft niemand en vooral jezelf niets meer te bewijzen, het moeten gaat eraf.Je voelt je behoeften en kunt daar naar leven omdat het samenvalt met wie je bent, je komt in een staat van moeiteloosheid!

Ga je mee in de tijdscapsule en op avontuur?

Welkom

Mijn naam is Erna Bouwhuis en ik help jou op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De kern van persoonlijke ontwikkeling is dat jij weet dat jij je eigen leermeester bent. De coaching is gericht op hoe jij jezelf weer in balans kunt brengen, vanuit balans zijn je gedachten en gevoelens helder en kom je in flow, de staat van moeiteloosheid. Ik help je stressklachten te transformeren naar veerkracht waardoor je weer in balans komt. Balans is niet iets statisch het is een continue beweging en de kunst is om mee te deinen in de beweging vanuit het midden. Wil je op de hoogte blijven van tips en nieuws over balans, zelfontwikkeling, (online) coachtrajecten en trainingen? Klik op de knop hieronder en ontvang gratis een kijkje in de online training ‘Eerste Hulp bij Stressklachten Verbanddoos’.

Liefs, Erna Bouwhuis

Heb jij een pijnlijk en gespannen lichaam van het vele thuiswerken?

Dan is deze yogales de oplossing!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *